نماینده مردم آباده، بوانات، خرمبید و سرچهان در مجلس بیان کرد: اگر دولت بخواهد بنزین را گران کند باید منابع و مصارفش را برای ما مشخص کند و ما در جریان باشیم، اما، چون در لایحه نیامده است فرض مجلس بر گران نشدن بنزین است و به این صورت بودجه را میبندیم.
عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی گفت: تخصیص بنزین به کارت ملی و توزیع عادلانه آن در جامعه اثرگذاری خود را از دست داده و تبدیل به مدل تبلیغاتی برای گروههایی خاص شده است.
با استفاده از سوخت CNG، LNG و دوسوخته کردن به روش DDF و جایگزینی مصرف گاز بهجای بنزین و گازوئیل، تا حد زیادی میتوان از آلودگی هوا جلوگیری کرده و به کاهش انتشار گازهای گلخانهای اقدام کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: واردات بنزین بستگی به میزان مصرف بنزین دارد و همچنین بستگی به این دارد که چهمقدار خودرو به ناوگان حملو نقل کشور افزوده و چه تعداد خودروی فرسوده از مدار خارج شود.
معاون پارلمانی رییس جمهور درباره اختصاص یارانه ۱۵ لیتری بنزین به همه افراد جامعه گفت: این موضوع به کار کارشناسی نیاز دارد و رییس سازمان برنامه و بودجه در این رابطه نظر دولت را اعلام می کند.
مدیر فازهای ۱۳ و ۱۴ پارس جنوبی شرکت نیرپارس گفت: در حال حاضر فاز ۱۳ پارس جنوبی تنها فازی است که گوگرد را به صورت ۱۰۰ درصدی با رکورد زمانی کمتر از ۲۰ روز بعد از دریافت گاز اسیدی، استحصال است.
درحالیکه زمزمههای افزایش قیمت بنزین به گوش میرسید، اظهارنظرهای حمید امانیهمدانی، معاونت هماهنگی برنامه و بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور بحث افزایش قیمت بنزین را دوباره نقل محافل کرد و نگرانیها از آن را افزایش داد. او درباره قیمت بنزین تاکید کرد: «در واقع اتخاذ چنین تصمیمی نیازمند تصمیم سران قواست و باید تمام قوا با هم سر این موضوع تصمیمگیری ...
یک اقتصاددان، گفت: مسئله بنزین، با افزایش قیمت حل نمیشود؛ مسئله با واردات خودروهای هیبریدی و کممصرف حل میشود مسئله این است که مافیای خودرو حذف شود.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، تحریمها و ظرفیت دانشی ایجاد شده در کشور را دو عامل مهم در توسعه کاتالیستهای حوزه نفت، گاز و پتروشیمی دانست و گفت: با این ظرفیت بالغ بر ۶۰ نوع کاتالیست در کشور داریم که تاییدیه نانو مقیاس را از ستاد نانو دریافت کردهاند. این کاتالیستها در تولید بنزین، تولید محصولات پتروشیمی و فولاد کاربرد دارند.
درحالی ناترازی بنزین در سال جاری هزینهای معادل 3 میلیارد دلار برای کشور ایجاد کرده که در سال 99 ایران صادرکننده 3 میلیارد دلار بنزین به کشورهای منطقه بوده است.
مدیر عامل پیشین شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی افزود: افزایش قیمت بنزین تنها تاثیری که دارد تورم را بالا میبرد و دولت درآمد حاصل از آن را در هزینه جاری به مصرف میرساند و سرمایهگذاری نخواهد کرد. در نتیجه هیچ اتفاقی نمیافتد، ضمن اینکه تورم را بالا میبرد.
تغییراتی که در سیاست های اعلامی مسئولان برای موضوع قیمت گذاری بنزین درسال آینده ایجاد شده، افکارعمومی را نگران کرده و لزوم پاسخگویی شفاف دولت و مجلس را ضروری تر از همیشه ساخته است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مجلس اظهار کرد: در سال آینده در لایحه بودجه ۱۴۰۳ قیمت حاملهای انرژی در لایحه بودجه سال آینده تغییری نکرده است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی سیاست های ارزی را موجب کاهش صادرات فرآورده های نفتی دانست و گفت: با وجود هشدارهایی که دادیم بانک مرکزی کار خود را می کند و این بزرگترین خیانت است.